tisdag 2 februari 2016

VARFÖR?????????????

Om tandläkaren slipar ner och rotfyller en tand näst längst bak i överkäken- varför stormvärker då hörntanden i nederkäken.

Sedan släpper bedövningen och då värker bägge två - plus några till...........

Att gå till tandläkaren är alltid en pärs, just nu mer än någonsin. Jag har gått hos samma tandläkare sedan 1982, alltså mer än trettio år. Jag har följt henne från nyutexaminerad jetset girl, genom förlovning, gifterål, graviditeter, vuxna barns karriärval, hennes fars sjukdom (som hon delade praktik med och som var Ralfs tandläkare) hennes mans övertagande av pappans klinik (och han blev i sin tur Ralfs tandläkare) - det är nästan som ett vänskapsförhållande.

Vår sista sejour var en pärs för oss bägge, så blir det med en muskelsjukdom som sakta kväver livet ur en och förlamar kroppen. Nu har sjukdomen vunnit och rummet står tomt  - och som akutpatient får man kliva in i hennes mans behandlingsrum istället.

VAD SÄGER MAN, VAD GÖR MAN? Som den fegis jag är - så säger man ingenting. Och mår skit efteråt. Jag kunde ju åtminstone ha skickat en hälsning..
1 kommentar:

  1. The company has qualified specialists who carry out renovation and restoration of all sorts of furnishings. renovering av båtdynor

    SvaraRadera