söndag 19 september 2010

Kaos

Ett visst mått av kaos inträffade lördageftermiddag - Ralf jämförde det med TV programmet Extreme Home Makeover (som du naturligtvis inte sett)


Den här härvan är ett klassiskt kaos och alltid närvarande
Samtidigt var det motorsport på TV, så det blev många pauser

Tom bokhylla är likamed astmaanfall framkallade av damm

Trots motorsporten börjar böckerna komma på plats - dammade och kategorisorterade

Även CD skivorna rönte samma öde

Sedan kunde Master of the 'ouse provsitta sin nya arbetsplats. Det var nämligen ett av målen med dagens arbete - att han kan få en egen arbetsplats, stor nog att sitta och rita vid. Meningen var att vi skulle dela den vi har i arbetsrummet/gästrummet - men den har jag anekterat till fullo, tillsammans med katterna.
Observera att jag fått en tom hylla till övers - kastat saker!!! Duktig flicka!
Detta kaos hade ju till konsekvens att det även blev kaos på ett annat ställe - arbetsrummet. Allt där fick rivas undan för att flytta ut arbetsbordet till Ralf's arbetsplats. Sedan skulle hallbordet, som ju är ett skrivbord egentligen flyttas in i arbetsrummet. Och placeras hur?
Nja, inge bra med lucka mot fönstret, mer högervridet fick det bli
Så fick ett gammalt skoställ gömmas bakom garderoben, samt att din "tvättkorg" fick bli fotografiuppsamling
Målsättningen är att hela fotohögen ska vara sorterad och scannad innan du kommer hit, så att jag kan få bort den helt och hållet. Totalmålet är att få gästrummet lite luftigare tills du kommer, så att du inte kvävs därinne. Ska tömma garderoben också.

OCH DET HÄR monstret ska förflyttas till Enskede så snart - och om - jag får en inbjudan från Jesper och Fanny att komma och se deras nya lägenhet. Den blir deras inflyttningspresent - ett vårdträd
Min rygg kommer att gå i bitar av den där "kontorsstolen" Vet du var man kan få tag i kontorsstolar som går i chabby chic stil??

Apropå stolar - hur vill du göra med dina två fåtöljer? Skeppa över dem eller sälja dem? I sistnämnda fallet är det isåfall dags att sätta ut annons på dem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar