lördag 3 juli 2010

England, trettio plus och potatisbuffe

Åh, sade barnbarnet va' kul att åka till England, hoppas du får det trevligt.

Åkte onsdag kväll, Norwegian flyger numera till Gatwick! Var 45 minuter sen, tog 30 minuter att gå till Hilton (ska ta 3 minuter enligt deras hemsida), beställde en absolut oätbar clubsandwich och däckade. Vaknade fem nästa morgon, tog åtta tåget till Victoria, med latte och ägg macka på tåget, satt inlåst i ett konferensrum hela dagen, tog tåget till Gatwick, åkte hem med ett 45 minuter försenat plan, körde hem till Värmdö med beskådande av en mycket vacker soluppgång över skärgården (å andra sidan såg jag en mycket vacker solnedgång under landningen). Var hemma halvtvå och första mötet nästa dag var halvtio

Det är trevligt att åka till England.

Nu är det 30 grader plus varning både idag och imorgon. Var ute sent igår och vattnade och rensade ogräs inför dagens prövning.

Får se vad vi hittar på idag, Ralf har just vaknat och hamnat framför TV'n.

Det är för varmt att äta. Hittade massa buffé recept på potatis på Tasteline igår, så det blev lite potatisrätter samt lite salami. Skickade Ralf till fiskdisken för att köpa en bit varmrökt lax, han kom tillbaka med fem jätteskivor rökt lax för 101 spänn..............

Å andra sidan köpte han nio par kalsonger häromdagen, alla i fel modell...

Träffade Mia G (fraud) på Vi, hon skulle köpa grillkött, det hon köpte i midsommar fanns inte så hon köpte någon amerikansk uppfinning, som hette flapsteak. Hon ville ha lite råd av charkuteripersonalen om vad det var för kött och vad man gör åt det, det roliga är att hon både är äldre och har mer erfarenhet än sommarpersonalen som står bakom disken just nu.

Nu ska jag duscha och ta en lätt frukost sedan får vi se vad som händer. Ska iallafall klippa en häck i helgen och bespruta en annan med Rödsprit och såpa. Ser fram emot en uppdatering från ert håll - eller är du på bilmässa nu förresten? Nå, då får jag tåla mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar