onsdag 15 februari 2012

Alla hjärtans dag

Förra året försvann den i ett töcken av smärta, oro, ångest och praktiska bestyr. I år har den fullkomligen skrubbats in, överallt möts man av uppmaningen av att köpa rosor, presenter, recept på romantiska menyer, hur man överraskar sin älskling, hur man betygar sin kärlek.
Var på Coop en vända, har aldrig sett så många stressade män ute för att köpa en bukett i sista minuten. Var på djuraffären också, i blomsteraffären bredvid ringlade köerna megalånga och rosorna var slut.

Jag överraskade min älskling med en ros och två nya ljus i Minneslunden.  Snart ska jag börja träna på att köpa tulpaner - har inte riktigt mäktat med det ännu

1 kommentar:

  1. Alla hjartans dag i Sverige ar bara en blek kopia av kophysterin i USA. De borjar strax efter jul och det ska vara sma presenter till alla mojliga. De har alla hjartans dag kalas i alla klass i skolan dar man ska skriva valentines day cards till alla i klassen. Och nu kan man forstas fa de i olika temar, med godis osv som tillbehor. ALLA affarer har sitt utbud. Det finns dock en del roliga alla hjartans dag kort for singlar. kram pa dig.

    SvaraRadera