fredag 19 oktober 2012

I veckan som gått

så har matte jobbat hemma två dagar!!!
I tisdags presiderade madam i gästsängen - efter att ha blivit bortlyft från mattes arbetslaptop ett antal gånger - och ockuperade Magous filt, den är ju ledig numera,

Matte hade ett antal telefonmöten och var lite nervös över om damens snarkningar hördes i telefonen.................


Idag föredrog madam att bli utekatt och har sovit på balkongen hela dagen. Det är ju slut på sötebrödsdagarna när balkongdörren står öppen  24 timmar om dygnet och Bezzie, som är en sann balkongnjutare, kan komma och gå som hon vill. Så det gäller att passa på när matte är hemma och dörren får stå öppen, även när matte var på lunch och senare hos nagelfarbron
Det blir ju inte sämre av att Magous igloo fått flytta ut på balkongen och en varm fleecepläd ligger i botten.

Ikväll har vi ätit plockmat till middag, dvs Bezzie har ätit räkor och matte lite olika saker från Melanders fisk, Nacka forum. Hmmm, crepes med kantareller kan matte göra lika bra, om inte bättre själv. Bezzie var nöjd med Coops räkor - förutom att de tar en fantastiskt lååååååång tid att tina i mikron.

I övrigt så drömmer matte galnare och galnare - och kommer ihåg sina drömmar. DET är ett paradigmskifte av stora mått. Husse är med i mest varje dröm!

 På måndag kommer städaren, så matte måste städa i helgen....................Och skriva en lapp att det numera finns bara en katt i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar