söndag 10 augusti 2014

Dag 30 - Spa restaurering

I väntan på regn kommer solsken, men trots det så blev det i alla fall en liten städning under lördagsmorgonen. Det märks att man är hemma mer under semestern, diskmaskinen går oftare och nu var jag tvungen att dammsuga. Sommarblommorna på balkongen börjar också skräpa mer och mer, ett antal åkte faktiskt ut i fredagskväll, men på sin sista färd så skräpade de ner extra mycket. Framförallt fuchsian, som nu gått från blom till frökapslar och dessa lossnar i hundratal. Trampar man på dem så spricker de till en kletig röd massa........... Plus att den var full med bladlöss - som vanligt.

Försökte också städa lite rabatter - men det var för varmt. Lite blev gjort i alla fall.

Datorn fick 24 timmar på sitt spa och hämtades igåreftermiddag, fullständigt ren som förväntas efter en spavistelse. Så nu är det till att ominstallera ALLT, där som vanligt Itunes är värst, eftersom telefonen också nollställs, när jag kopplar ihop dem. Så nu är det till att plocka ner allt från Icloud igen.

Dagen avslutades med en behövlig badtur till Södersved, åkte dit vid fem i tron att barnfamiljerna dragit sig hem mot middagsgrillningen. Icke, sa Nicke, de kryllade lyckligt kvar och det är bara tur att man inte får en dykande unge - eller deras entusiastika fäder - i ryggen, trots att man simmar en bit från bryggan,

Bezzie tycker inte om kräftor, men matte tyckte att hennes fem inköpta av Coops egna, var mycket goda, salta och med tydlig dillsmak, mjuka i skalet, så om man bara tryckte på den välmatade klon så öppnades den. Köpte en västerbottenpaj när jag var i Sickla, men det var helt onödigt, jag blev mätt och belåten av kräftor, några kex med Skagenröra och några hårda ostsmörgåsar. Så västerbottenpajen får allt bli söndagsmiddag.

Men för första gången drack jag en Cava till kräftorna, istället för traditionellt öl, det gick bra det med.

Nu ska MSOffice in i datorn - igen........Sedan bildprogrammet. Sedan arbete för bostadsrättsföreningen..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar