lördag 19 mars 2011

Plastkatt

Magou har hamnat i himmelriket! Hela "biblioteket", husses fd arbetsrum, är fullt med plast. Underbar, bubblig, välsmakande plast...
 Magou har alltid haft en förkärlek till att slicka på, bita i och äta plast. Inte så nyttigt. Men i brist på gräs så duger plast bra, tycker Magou. Sedan finns det viss plast som bara är oemotståndlig, till exempel plast i systembolagets påsar. De kan man slicka på läääänge. Men bubbelplast är inte dumt det heller!
Matte har tagit in blommorna från balkongen, då balkongen ska städas och göras iordning för säsongen. Då måste blommorna och allt annat in, för att mattan ska ut och ett nytt blombord ska byggas. Blommorna har stått isolerade i bubbelplast hela vintern, och får stå så ett tag till. Därför är Magou i himlen just nu. Bubbelplast i obegränsad tillgång.
Matte känner en viss press att få balkongen klar omgående så att blommorna kan flytta ut igen. Både för blommornas och Magous skull. Dessutom blev hon lite sur, när det nog visat sig att bubbelplasten inte räckt till för att rädda alla blommorna. Lite nyplantering kommr att krävas!

1 kommentar: