torsdag 28 april 2011

Hårda dagar har det varit

både på balkongen och i Bostadsrättsföreningens trädgård.

Så man är ju inte så frökenfin om naglarna för tillfället


Kan fortfarande bekräfta att årets basilikaodling går över förväntan. I måndags skolades de om för sista gången innan utplantering i juni och jag ligger nog fortfarande på en 70 plantor. Basilika någon??
 Första chiliplantorna omskolades också, men de övriga står kvar i växthuset, de grodde mycket saktare. Dessa ska förhoppningsvis bli en mild chili till hösten. Förra året planterade jag ut dem för tidigt och de gick aldrig i blom
 Mejramen är svaaaag  - men bakom står ett av två växthus med citronbasilika som omskolats en gång och snart (dvs igår egentligen) ska skolas om igen, utanför växthuset. Blir nog en femtio plantor det också - undrar var jag ska ställa dem?????????????

Men men - odlandet går ut över annat. Det är tomt igen i kyl och skafferi och det ligger en jättehög med ovikt tvätt på bänken i badrummet...................

Och det går ut över motionspromenaderna och vågen kryper uppåt ett halvt kilo. Gårdagen var dessutom en skitdag dietmässigt. Måååååste handla ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Jisses vad du planterar.
    Blir liite avis, fast bara lite.
    Ler
    Kram

    SvaraRadera