torsdag 7 april 2011

Nej, det går inte bra!!

Med min nya Ipod. Laddade ner flera CD's igår så fint - men hittar ingenting i den där lilla platta manicken....

Idag fyller äldsta barnbarnet år. Tänk, idag är det 27 år sedan farfar blev farfar för första gången. Det var då han började citera Calle Schewen tämligen ofta "jag är som en pojke, fast farfar jag är". Han gjorde det varje gång vi andra muttrade över att han inte betedde sig helt vuxet. Farfar var stolt över att vara en lekfull farfar! Barnbarnens mamma hissnade ibland över lekarna, t,ex när farfar stod i hallen på Kungsholmsgatan och med ett stort tjohej bollade barnbarn i luften så att de under stort jubel landade med ett stort splash i vattensängen inne i sovrummet. Inte förvånande att den sprack vid ett otal tillfällen.

Hursomhelst - grattis Jesper, må din dag idag bli fantastisk!!! Tyvärr får du nöja dig med ett grattis från enbart plastfarmor i år.

Jesper 1985 på sin ettårsdag. Av farfar fick han en batteridriven motorcykel (finns i tidigare inlägg), av morfar fick man en potta! Oavsett, att fira ettårsdag tog på krafterna och det var skönt att ta en vilopaus och bli serverad en glass av plastfarmor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar